LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

2020 Linghang Group Aufaigaluega Aufaigaluega

"Tumau le taulaʻi ma sauni e alu" Faatasi ai ma lenei faʻaupuga, o le aufaigaluega uma a le Linghang Group Shanghai laumua.A o agai atu i le Vaituloto o Qiandao, o se nofoaga matagofie i le Itumalo o Zhejiang.O tagata uma o le matou kamupani na taaalo ma ataata fiafia mo le 2 aso ma le tasi po, ma sa lelei tele le fausiaina o au.

Linghang Food News 7328

Ata fa'avae o tagata o le 'au a le kamupani.

Linghang Food News 7374

O le tele o galuega fa'aa'oa'oga fau 'au na fa'atupuina le tu'ufa'atasiga o la matou 'au, ma sa galulue fa'atasi tagata uma i vaega 'ese'ese e taunu'u i le taunu'uga.

Na auai tagata uma i gaoioiga eseese a le au ma aʻoaʻoga, ma galuega faʻalauteleina felanulanuaʻi, faʻaalia le malosi o le au Linghang. E ala i nei gaioiga, matou te malamalama loloto i le taua o le galulue faʻatasi.E tusa lava po o le a le malosi o le tomai galue o le tagata, e le mafai ona maeʻa e aunoa ma le galulue faatasi.O le fesoasoani ma le aoao mai le tasi i le isi i le galuega o se tomai taua i le galuega.

Linghang Food News 7528
Linghang Food News 7529
Linghang Food News 7530
Linghang Food News 7531
Linghang Food News 7912

Nofo i totonu o se faletalimalo 5-star ma fiafia i se taumafataga manaia. Sa valaaulia i matou i se tasi o fale talimalo sili ona tele, ma sa matou faʻatasi faʻatasi e faamanatu lenei taʻaloga faigata.Sa matou fiafia tele e fafasi le tasi i le isi. Ina ua uma le taumafataga, sa matou auai foi i gaoioiga eseese vaega laiti, lea na maua ai se aafiaga ese.

Linghang Food News 71227

O se gaioiga lelei o le fausiaina o le au, faʻamutaina aʻoaʻoga atinaʻe ma amata ona suʻesuʻeina le matagofie o le motu. I le aso lona lua, na matou ave ai se vaʻa folau i Qiandao Lake e asiasi i le laufanua.Sa nonofo tagata uma i luga o le vaʻa ma faʻalogologo i le taʻitaʻi maimoa o faʻamatalaina le tala faasolopito ma tala faʻafanua ia i matou.Sa matou faalogologo ma le fiafia tele ma pue le tele o ata e fai ma faamanatu.

Linghang Food News 71610

Ua faatupulaia tele le au i le fausiaina o au, ua sili atu le lotogatasi o tagata uma, ma o le a latou galulue malosi i le lumanaʻi. A maeʻa ona taʻalo le vaaiga mo le 2 aso, matou te maua uma se malamalama loloto.Ua matua'i fiafia ma faamalieina tagata uma i lenei ta'amilosaga.I le taimi lava e tasi, matou te faʻafetai tele i le pule mo le tuʻuina mai o lenei avanoa matou te vaʻavaʻai ai i fafo.


Taimi meli: Feb-16-2022