LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Linghang Food (Shandong) Co.,Ltd.auai i le Canton Fair 2023

I le avea ai ma se tasi o fefaʻatauaʻiga sili ona lauiloa i le lalolagi, ua saunia e Canton Fair se faʻavae mo atinaʻe mai le lalolagi atoa e faʻaalia a latou oloa.Linghang Food (Shandong), lea e fa'apitoa i saimini vave ma mea'ai mamago, o se tasi lea o fa'aaliga iloga i le fa'aaliga o lenei tausaga.

Linghang Food ei ai lona talafaasolopito o le silia ma le 20 tausaga ma ua lauiloa mo le gaosia o meaʻai maualuga.O le faleoloa i le Canton Fair o se mea mataʻina, ma le au auai o loʻo tutu i luga e faʻataʻitaʻi a latou oloa.

O oloa a le kamupani na sili ona lauiloa i tagata asiasi.E ofoina atu le tele o saimini vave ma mea mamago, e faia uma i mea fou ma maloloina.Latou te matua fa'aeteete i le gaosiga o le gaosiga ina ia mautinoa o latou mea'ai uma e suamalie ma lelei.

I le aotelega, na manuia atoatoa le faleao a Linghang Food i le Canton Fair.O le naunautaiga o le kamupani i le gaosiga o meaai fou, maloloina ma suamalie o loʻo faʻaalia i a latou oloa, ma e le mafai ona faʻamalieina tagata asiasi i le tulaga.Afai o lo'o e su'eina ni saimini vave ma mea mamago, Linghang Foods e matua aoga lava le taumafai.

lh
lh1
lh3
lh4

Taimi meli: Me-29-2023