LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Linghang Food (Shandong) Co., Ltd. Sa auai ile SIAL PARIS 2016

Linghang Food News 266

“Linghang SIAL PARIS 2016”

Linghang Food (Shandong) Co., Ltd. na auai i SIAL PARIS ile 19thi le 23rd, Oketopa, 2016. Ua matou faʻaalia oloa e pei o faʻasologa vave noodle, faʻasologa araisa vave, faʻasologa o apa ma MRE.

O Falani o le lalolagi aupito tele lea e fa'atau atu mea'ai gaosi ma e ana le tele o tupe maua i Europa.E tusa ai ma faʻamatalaga a le au popoto, o le a faʻatupulaia tele le manaʻoga a Europa mo meaʻai Saina.I le feagai ai ma se maketi tele, Linghang Food (Shandong) Co., Ltd. o loʻo faʻateleina foi le malosi i lona atinaʻe.I le taimi nei, o Ling Hang oloa auina atu i fafo ua uma ona ulufale atu i le maketi o taumafa masani a Europa.

Matou te faʻamalosi pea i le tuʻuina atu o tagata faʻatau i meaʻai saogalemu, faigofie, suamalie ma faʻaleleia meaʻai e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o tagata faʻatau eseese.O la tatou matafaioi le faʻatagaina o tagata faʻatau e 'ai meaʻai saogalemu.

Linghang Food News 2927

(Linghang Sales Staff na pu'eina ata ma Paaga Fa'alotoifale)

Na latou filifilia a matou oloa sili ona fa'atau atu ipu saimini ma sauni e fa'atau atu i supamaketi i le lotoifale.O a matou paaga na tuʻuina atu ia i latou se faʻamatalaga auiliili i le gaosiga o gaosiga ma le lelei o le puleaina o oloa.Na latou fai mai o le a amata ona latou teufaafaigaluega i se supamaketi i se tasi aai.E 86 a latou supamaketi filifili i totonu o le pitonu'u, ma latou te talitonu e mafai ona latou fa'atauina lelei a tatou oloa saiiki ipu.Faamoemoe e mafai ona tatou galulue faatasi ma le fiafia i le lumanaʻi.

Linghang Food News 21438

(Fa'atonu Cathy e pu'e ata ma le au faigaluega fa'atau)

Linghang Food News 21490

(O tagata faigaluega a le matagaluega o fa'atau atu o lo'o tu i luma o le potu fa'atau)

O lenei fa'aaliga o le matou taimi muamua lea e auai ai i se fa'aaliga fa'ava-o-malo i fafo, ma ua fa'amamaluina le matou 'au atoa e maua lenei avanoa.O lenei faaaliga ua aumaia ai ia i matou le tele o avanoa e faalautele atu ai i fafo.Matou te manuia i le faʻafesoʻotaʻi ma le tele o tagata faʻatau mai Europa.Latou te matua fiafia lava i la matou faʻatau mai Saina ma o loʻo i ai uma fuafuaga faʻatasi.Matou te talitonu oa matou oloa Linghang o le a aofia uma ai Europa i se taimi lata mai.I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o a matou tagata faʻatau o loʻo sauni e tuʻu faʻatasi ma i matou, ma matou te faʻamoemoe o le a tele atu i le lumanaʻi.Faʻafetai i lenei faʻaaliga, ua toe faʻaleleia le matou fale gaosimea.


Taimi meli: Feb-16-2022